Välj språk
Våra internationella webbsidor
estEstland rehvidpluss.com
finFinland rengas24.com
sweSverige däck24.com
latLettland riepas24.com
litLitauen padangos24.com

Däck sökning efter dimensioner

wait
wait
wait
wait

Prisvärda fälgar till alla bilmärken

Nya fälgar är ett bra sätt att ändra utseendet på din bil

Det är ett speciellt ögonblick för dig och din bil, du håller på att köpa nya fälgar till din bil. Det kan finnas flera orsaker till detta.

Du kanske köper nya fälgar för att ändra utseendet på din bil eller så kanske du vill få mer lämpliga däckdimensioner med hjälp av nya fälgar. Oavsett anledning, strävar vårt team efter att göra denna process så bekväm och enkel som möjligt för dig.

Du behöver inte vara ingenjör eller behöver känna till alla specifikationer för din bil. Det är vårt jobb att veta dessa saker, och vi har skapat en sökfunktion för fälgar som grundar sig på bilmärke för att hjälpa till med detta.

Allt du behöver göra är att ange dina biluppgifter i vårt sökfält och du får förslag på vackra fälgar som passar din bil.
Nyheter

Fälgar – vad bör jag veta innan jag köper?

bulb

Kommer det att finnas några extra kostnader?

Om de fälgar du beställer skiljer sig från originalfälgarna, kommer vi alltid att lägga till lämpliga fästringar. Setet innehåller även nya bultar och skruvar som passar ditt bilmärke (bultar och skruvar läggs inte till originalfälgar (OE) eller stålfälgar).
bulb

Kan jag använda fälgarna under vintern?

Fälgar som kan användas på vintern kan också användas på sommaren.

I allmänhet bör du dock inte använda polerade fälgar på vintern, dvs. fälgar som inte är målade eller som har ett mycket tunt lager lack.

Fälgar som inte är ämnade för vinterbruk kan få korrosionsskador. Du kan se om fälgar lämpar sig för vinterbruk på produktkortet som har markeringen JA/NEJ.
bulb

Ska jag välja mörka eller ljusa fälgar?

Detta beror naturligtvis på personliga önskemål, men vi rekommenderar att du väljer fälgar som står i kontrast till bilens färg. Undantaget är silverfärgade fälgar som passar nästan vilken bil som helst. När du väljer färg bör du ta hänsyn till att mörka fälgar vanligtvis ser visuellt mindre ut än ljusa fälgar.

Om din bil för närvarande använder ljusa fälgar på 17 tum och du vill prova mörka fälgar, rekommenderar vi att du går en tum större, dvs. väljer fälgar som är 18 tum.
wheels
När du köper både däck och fälgar kan du få dessa levererade hem till dig och förmonterade för endast 27 €
transport
Leveranskostnaden, som beror på beställningens volym, visas i din kundvagn
return
Om du inte gillar de fälgar du beställt har du 14 dagar på dig att returnera dem och vi ger dig pengarna tillbaka
wheels
Banköverföring mot faktura eller kortbetalning / Banköverföring mot faktura, kortbetalning eller Klarna
Vänligen välj märke