Välj språk
Våra internationella webbsidor
estEstland rehvidpluss.com
finFinland rengas24.com
sweSverige däck24.com
latLettland riepas24.com
litLitauen padangos24.com
Sailun – lyx till ett rimligt pris

Däck sökning efter dimensioner

wait
wait
wait
wait

Hitta dina nya Sailun däck här!

Däck av Sailun är en kombination av premiumkvalité och ett bra pris


Det kinesiska företaget Sailun är en av världens 20 största däcktillverkare i vars utbud du hittar däck för både personbilar, skåpbilar, jeepar och många andra fordon. Därmed är däck av Sailun ett bra val för alla som är ute efter en utomordentlig prestanda men som inte vill betala för ett världskänts märkes skull.


Sailun har positionerat sig på marknaden som budget premium, vilket innebär att tillverkaren ger den bästa kvalitén till det minsta priset. Den strategin har visat sig vara mycket lyckad för märket – årligen säljer tillverkaren mer än 40 miljoner däck för personbilar och 6,5 miljoner däck för lastbilar världen runt.


Ett flertal modellserier av Sailun har utmärkts med PTPA-certifikatet som bekräftar däckens kvalité, prisvänlighet, goda prestanda och bränsleekonomi. Sailun utvidgar aktivt sin verksamhet även i Sverige, genom att samarbeta med ett flertal lokala influerare.

3 anledningar till att välja däck av Sailun

Du kan lita på Sailun

Pris och kvalitet

Vanligtvis brukar tillverkare framhäva priset eller kvalitén medan däck av Sailun har båda aspekterna. Däcken har en god prestanda och slitstyrka, dock är det med sin prisbild mer lika andra asiatiska märken snarare än prisbilden hos europeiska eller amerikanska tillverkare. Sailun-däck har bevisat sin kvalité i ett flertal stora och välrenommerade däcktester.

Ett brett sortiment

I Sailuns sortiment hittar varje kund passande däck, oavsett om det handlar om en personbil, jeep, skåpbil eller något mer exotiskt. Du kan välja både mellan sommar- och vinterdäck, varvid dubbdäcken Sailun Ice Blazer är en av modellserierna som har erhållit PTPA-certifikatet.

Beprövad säkerhet

Vid tillverkning av sina däck använder sig Sailun av de senaste processerna. Företaget har 300 anställda som har just som uppdrag att säkerställa däckens kvalitet och utveckling av nya lösningar. Varje däck som släpps ur Sailuns fabrik genomgår en kvalitetskontroll, vilket betyder att du inte bör vara rädd för kvalitetsbrister.

Historia

Sailun fick sin början år 2002 i Kina och sedan dass har tillverkaren utvidgat sitt sortiment. Idag tillverkas Sailuns däck i Kina och Vietnam och deras produktion säljs i mer än 150 länder.


Sailuns moderbolag utvecklar och tillverkar utrustning som behövs för däcktillverkning. Detta innebär att Sailun har en oslagbar tillgång till de senaste och bästa teknologierna och tillverkningsprocessen kan anpassas precis efter de använda teknologiernas egenskaper.

Hur väljer du passande Sailun-däck?

 

Sailuns däck lämpar sig utmärkt för Sveriges klimat och i deras modellrad hittar varje kund något passande. Du hittar bland det största utbudet av Sailun-däck i Sverige hos Däck24.


Du hittar passande Sailun däck snabbt och bekvämt med Däck24s sökfunktion.

1.
För passande däck välj produktsök på sidans övre del
2.
Hitta passande däck och lägg dem i varukorgen
3.
Gör en beställning som privatperson eller företag
4.
Välj betalningsmetod och utför betalningen
wheels
När du köper däck och alufälgar tillsammans från vår webbutik kan du få dem hemlevererade färdigmonterade för bara 27 € extra
transport
Leveranskostnaden, som beror på beställningens volym, visas i din kundvagn
return
Om däck beställs i fel dimension och de ännu inte monterats på fälg så kan du returnera dem inom 14 dagar och få pengarna tillbaka
wheels
Banköverföring mot faktura eller kortbetalning / Banköverföring mot faktura, kortbetalning eller Klarna

Produkten har lagts till i din kundvagn:

Antal: st (antalet kan ändras i kundvagnen)

Belopp: SEK

Fortsätt shoppa Bekräfta beställningen

Produkten har lagts till i jämförelsen

Produkten har plockats bort från jämförelsen

Stäng Jämför