Välj språk
Våra internationella webbsidor
estEstland rehvidpluss.com
finFinland rengas24.com
sweSverige däck24.com
latLettland riepas24.com
litLitauen padangos24.com
Vredestein – kvalité genom tiderna

Däck sökning efter dimensioner

wait
wait
wait
wait

Vredestein – prestanda och design på högsta nivå

Vredestein däck - holländska däcktillverkares toppenklass


Det nederländska däckmärket Vredestein är en av världens äldsta däcktillverkare och erbjuder än idag däck med topprestanda för både sport- och personbilar. Vredestein är särskilt populära och älskade av bilentusiaster, som uppskattar däck av den nederländska tillverkaren tack vare greppet och känslan bakom ratten. Och detta både med hobbybilar på racingbanan och vid vardagliga körningar.


I Vredesteins däcksortiment hittar du ett mängd däck för sportkörning som är lämpliga även för de mest krävande bilförarna och vanliga modeller som är gjorda för vardagliga körningar. Båda är dock av premiumkvalité, har goda köregenskaper och är högst pålitliga. Förutom den utmärkta prestandan, är även utseendet viktigt för Vredestein. 


Vredestein har sedan 1997 skapat däck i samarbete med den kända italienska designbyrån Giugiaro, som inte bara ger det bästa greppet, manöveregenskaper och säkerhet, utan även har ett mycket estetiskt utseende. I deras speciella utvecklingscenter sätter de stor fokus på däckens mönsterdesign och sidoväggar.

3 anledningar till att välja däck av Vredestein

Holländsk kvalitet och italiensk design

Historien talar för sig själv


Vredestein är en av världens äldsta däcktillverkare och eftersom företaget har från allra början strävat efter att vara i spetsen, lever deras däckkvalité nuförtiden upp till toppnivå. Däcktillverkarens filosofi består i att man ska ge bilföraren så mycket frihet som möjligt – däcken får inte begränsa körupplevelsen på något sätt, utan tvärtom, förbättra den. Och det gör dem.

Prestanda på toppnivå


Vredesteins produktsortiment är av något sportigare karaktär och detta gäller även deras däck för vardagliga körningar. Tillverkarens målsättning är att tillhandahålla prestanda på toppnivå för varje bilist och detta genom utmärkt grepp och manöveregenskaper. Det rör sig om ett däckmärke i premiumklass, som passar utmärkt för både racingbanan och vardagliga körningar.

Fantastisk design


Den holländska tillverkaren skapar däckdesignen i samarbete med en känd italiensk designbyrå och andra partners för att skapa ett däckmönster som glädjer ögat och ger en utmärkt prestanda. Resultatet av hela den entusiasmen återspeglas i bilförarnas övervägande positiva återkoppling. Vredesteins däck passar även de mest krävande bilisterna

Vredestein
fuel icon C rain icon A 69 dB 1
215/55R17
12.08.2024
1491,63 SEK/st
Vredestein
fuel icon D rain icon B 69 dB 1
155/65R14
12.08.2024
771,91 SEK/st
Vredestein
fuel icon D rain icon A 72 dB 1
225/35R19
05.08.2024
1783,81 SEK/st
Vredestein
fuel icon D rain icon B 71 dB 1
205/65R16
12.08.2024
1470,52 SEK/st
Vredestein
fuel icon D rain icon C 70 dB 1 snow icon
155/65R14
12.08.2024
840,99 SEK/st
Vredestein
fuel icon D rain icon B 69 dB 1 snow icon
175/65R15
12.08.2024
978,93 SEK/st
Vredestein
fuel icon C rain icon B 73 dB 1 snow icon
255/40R19
1 st 05.08.2024
2298,74 SEK/st
Historia

Historia


Vredestein är en av världens äldsta däcktillverkare – deras historia sträcker sig över mer än 110 år tillbaka. Gummiföretaget Vredestein som grundades 1909 gick över steg för steg till däcktillverkning under följande decennierna och på 1970-talet började de fokusera sig allt mer på däck för olika fordon. 


År 2009 köptes Vredestein av den indiska koncernen Apollo Tyres och företagets namn byttes till Apollo Vredestein. År 2013 öppnade företaget en ny utvecklingsanläggning i Nederländerna där däck för bilar och lastbilar började testas och planerade att samma år ta över företaget Cooper Tire & Rubber Company, varefter Apollo Tyre skulle bli världens 7:e största däcktillverkare. 


Affären blev inte av, dock flyttade koncernen sitt huvudkontor till Holland år 2015 där däcken i toppenklass utvecklas än idag.

Hur väljer du passande Vredestein däck?


Vredestein däck passar utmärkt för bilentusiaster och det finns stor risk för kärlek vid första ögonkastet redan under den första körningen. Det är väldigt enkelt att hitta passande däck, eftersom tillverkaren har ett brett sortiment för jeepar, sportbilar och personbilar. 


Ta en titt på Däck24.coms utbud av däck redan nu – hitta passande däck genom sökfunktionen.

1.
Välj produktsök i hemsidans övre del
2.
Hitta passande däck och lägg dem i korgen
3.
Välj leveransmetod och genomför betalningen
4.
Boka tid för däckbyte eller montera dina nya däck själv
wheels
När du köper däck och alufälgar tillsammans från vår webbutik kan du få dem hemlevererade färdigmonterade för bara 27 € extra
transport
Leveranskostnaden, som beror på beställningens volym, visas i din kundvagn
return
Om däck beställs i fel dimension och de ännu inte monterats på fälg så kan du returnera dem inom 14 dagar och få pengarna tillbaka
wheels
Banköverföring mot faktura eller kortbetalning / Banköverföring mot faktura, kortbetalning eller Klarna

Produkten har lagts till i din kundvagn:

Antal: st (antalet kan ändras i kundvagnen)

Belopp: SEK

Fortsätt shoppa Bekräfta beställningen

Produkten har lagts till i jämförelsen

Produkten har plockats bort från jämförelsen

Stäng Jämför